# Туристичне агентство "Галина-Тур" м. Рівне

м. Рівне, вул. Соборна, 2а
моб.: +38 (097) 397-87-00

galyna-tur.com.ua
e-mail: galyna_tur888@ukr.net

Головна » Карпати » Чари Карпат

 

ЯРЕМЧЕ – МИКУЛИЧИН– ПОЛЯНИЦЯ  ЯБЛУНИЦЯТАТАРІВ

 

ДАТИВИЇЗДІВ:

березень

квітень

6-7-8

12-13-14

19-20-21

26-27-28

2-3-4

9-10-11

16-17-18

23-24-25

Виїзд з РІВНОГО, ЛУЦЬКА  та ЛЬВОВА
 (ОКРІМ ТОГО забезпечуємо безкоштовний трансфер на посадку в тур з міст: ЗДОЛБУНІВ, ДУБНО, СЛАВУТА, ОСТРОГ, НЕТІШИН, КРЕМЕНЕЦЬ).

 

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:

День І

Можливий виїзд в тур о 23.00 з нічним переїздом.

( Точний час виїзду на обрану дату уточнювати за 2 дні до початку туру!)

 

04.00  -  Виїзд з Рівного (ТЦ «Покровський», зупинка магазин «Квіти»). Час та місце виїзду з інших міст уточнимо індивідуально.

07.30- Виїзд зі Львова.

09.00– зупинка на туалет.

11.30 - 13.00відвідуємо Вольєрне господарствоКарпатського НПП. Косулі, дикі кабани, орли та інші представники карпатської фауни, як на долоні. Головна перевага вольєрного господарства в Яремче — відсутність зоопаркової атмосфери. Тут всі тварини та птахи утримуються у напіввільних умовах.

 

13.00 – 14.00– обід на свіжому повітрі (за бажанням туристів) або в кафе;

14.00– 16.00- Екскурсія на скелі Довбуша- «Таємничий світ скельного міста» (вх. квитки опл. додатково) (висота до 30 метрів). Хаотично розташовані групи каменів, де згідно легенді, ховав своє золото і коштовності Олекса Довбуш. Стежка Довбуша може і не розкаже вам все про ватажка карпатських опришків, проте дасть уявлення про те, де в середині XVIII століття, вірогідно, була схованка повстанців. До того ж, тут просто приємно блукати: лісисті схили, неосяжні валуни, порослі яскраво-зеленим мохом, свіже повітря, насичене запахом хвої, тиша і неймовірні краєвиди.

     

16.30 – 17.00– Купівля пива в селі Микуличин. Відкрита у 2002 році броварня варить пиво натуральним способом, випускаючи його під торговою маркою “Гуцульське”.Бродить“Гуцульське” протягом 7 днів і ще 14 днів дозріває. Тут варять Медове та Темне, Світле “Ювілейне” та Біле “Гуцульське”. Мед, до речі, для Медового пива беруть з власної пасіки.